dinerkaart

 
 

Voorgerechten

Gerookte zalm

Carpaccio van ree                                                                                                        

Tosti van geitenkaas                                                                   

Varkenswangetjes van kloostervarken


Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter


Soepen

Tomatenknoflooksoep                                                                                                         




Hoofdgerechten vis

Gebakken zeebaars geserveerd met kreeften saus  

Zalm in de oven gegaard

            

Hoofdgerechten vlees

Bavette met een provencaalse saus                                         

Reebout

Filet Mingon                           

Ribeye pesto en pepersaus


Vegetarisch Hoofdgerecht

Taartje van ricotta en spinazie


3 gangen :    soep, hoofdgerecht, nagerecht                                                          

                     voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht                                                

3gangen :   koud voorgerecht, warm voorgerecht, hoofdgerecht   


            Is er iets wat u niet kan of mag eten laat het ons dan van tevoren weten.

 


€ 14,50

€ 18,50

€ 13,00

€ 18,50





€ 9,00





€ 25,00

€ 23,50




€26,00

€28,00

€27,00

€24,00



€22,50



€37,50

€40,50

€52,00