dinerkaart
dinerkaart
Voorgerechten
Gerookte zalm
Carpaccio van ree
Tosti van geitenkaas
Varkenswangetjes van kloostervarken
Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter
Soepen
Tomatenknoflooksoep
Hoofdgerechten vis
Gebakken zeebaars geserveerd met kreeften saus
Zalm in de oven gegaard
Hoofdgerechten vlees
Bavette met een provencaalse saus
Reebout
Filet Mingon
Ribeye pesto en pepersaus
Vegetarisch Hoofdgerecht
Taartje van ricotta en spinazie
3 gangen : soep, hoofdgerecht, nagerecht
voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht
3gangen : koud voorgerecht, warm voorgerecht, hoofdgerecht
Is er iets wat u niet kan of mag eten laat het ons dan van tevoren weten.
€ 14,50
€ 18,50
€ 13,00
€ 18,50
€ 9,00
€ 25,00
€ 23,50
€26,00
€28,00
€27,00
€24,00
€22,50
€37,50
€40,50
€52,00